آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه ماکارونی آلمانی را آموزش می دهیم.
ماکارونی ساده :♥: 1 بسته
گوشت چرخ کرده :♥: 300 گرم
پیاز :♥: 1 عدد
قارچ :♥: 5 عدد
فلفل دلمه ای سبز :♥: 1 عدد
پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذا خوری
پودر آویشن :♥: نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
برای تهیه ماکارونی آلمانی ابتدا باید ماکارونی را به روش معمول آبکش کنید.
یعنی ماکارونی را داخل آبجوش و نمک بریزید و بعد از 8 دقیقه آبکش کنید.
ماکارونی آبکش شده را کنار بگذارید تا آبش برود.
مایه ماکارونی را هم به صورت زیر آماده کنید :
پیاز را نگینی خرد کنید در تابه روی حرارت بگذارید و مقداری روغن بریزید تا پیاز ها کمی طلایی شوند.
سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود.
قارچ ها را هم به صورت ورقه ای خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.
رب گوجه فرنگی را روی مواد بریزید و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
سپس نمک و فلفل و پودر سیر و پودر آویشن را هم اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
حرارت را خاموش کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
حالا ماکارونی را داخل ظرف پیرکس نشکنی بریزید و مایه ماکارونی را روی آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
سپس با پنیر پیتزا روی موادتان را کاملا بپوشانید.(درست شبیه تهیه لازانیا)
حالا روی ظرف را یا فویل بکشید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید.
ظرف را به مدت 5 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد (یا 350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
بعد از گذشت 5 دقیقه ظرف را بیرون بیاورید و فویل را از روی ظرف بردارید و مجددا ظرف را به مدت 3 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب و طلایی شود.
ماکارونی آلمانی آماده است آن را از فر بیرون بیاورید و با سس کچاپ تزیین و میل کنید.
کد را وارد نمایید:
عضو شوید
عضویت سریع